Vés al contingut principal

SITEL participa en el projecte OPTIMUS

SITEL Sistemas Electrónicos participa en el projecte OPTIMUS (On-line Partial-Discharge Tracing using an Improved Monitoring and Ubiquitous Solution) la missió del qual és millorar la qualitat de subministrament d´energia elèctrica. És un projecte finançat pel Ministerio de Economía y Competitividad en el que participen diverses empreses i centres rellevants del sector, tals com Ormazabal Protection y Automation (OP&A), Ormazabal Corporate Technology (OCT), Universidad Politécnica de Madrid (UPM), Mondragon Goi Eskola Politeknokoa (MGEP) y Diagnóstico de Aislamiento Eléctrico (DIAEL).

SITEL participa en el projecte com a responsable del desenvolupament del sistema SCADA capaç de recopilar, gestionar i tractar toda la informació rebuda dels sensors que detecten les descàrregues parcials en els trams de xarxa analitzats.